De pupillen kaatsten in Balk

Jan Braaksma
By Jan Braaksma juli 10, 2022 18:34

De pupillen kaatsten in Balk

Noëlle Hiddinga (Sint Annaparochie) en Manouk Scharringa (Dronryp) pakten in de A-klasse de zege op de d.e.l. – wedstrijd voor pupillenmeisjes. De premie was voor Mariska Stegenga (Balk) en Anna Lotte van Beem (Dronryp). 

In Balk was de B-klasse verdeeld over twee klasse. In de klasse B-1 was de zege voor Floorke de Boer (Hommerts) en Fenna Koster (Niawier). De premie was voor Elske Kroondijk (Witmarsum) en Rianna van der Wal (Sexbierum). De kleine premie was voor Iris Verhoeven (Dronryp) en Maren de Vries (Balk). 

In de klasse-B2 was de winst voor Dana Marrit Koopmans (Blije) en Jeline Bosch (Arum). De premie was  voor Anniek de Vries (Oosterbierum) en Rikst Punter (Raerd). De kleine premie was voor Aisha Mahmoud (Sint Annaparochie) en Sara Tjaldau Kramer (Balk). 

Pupillenjongens 

In de A-klasse was de zege voor Ruurd Oosterbaan (Sneek) en Allon Elzinga (Bolsward).  De premie was voor Frans Oosterbaan (Sneek) en Allart van der Meer (Dronryp). 

In de klasse B-1 was de overwinning voor Hilwert Kuiper (Huins) en Sem van der Wei (Witmarsum). De premie was voor Joachim Schaaf (Bitgummole) en Rick van der Weerdt (Makkum). De kleine premie was voor Mart Roersma (Stiens) en Jan Willem Koopal (Witmarsum). 

In klasse B-gingen de kransen naar Harmen Faber (Achlum) en Thomas Rinia (Wons). De premie was voor  Harmen Postma (Leeuwarden) en Sybren van der Zwaag (Mantgum). De kleine premie was voor Klaas Dijkstra (Makkum) en Jimte Tilma (Mantgum).. 

 

Jan Braaksma
By Jan Braaksma juli 10, 2022 18:34
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*

Websponsors

Frythermo vloerverwarming

Recente reacties

 • Ada

  Ada

  Beste schrijver van deze column, misschien de volgende wedstrijd een beetje genieten van al dat kaatsvolk dat op de been…

  View Article
 • Johan van Seijst

  Johan van Seijst

  Harlingen een genot om daar te mogen kaatsen !!

  View Article
 • Sytse Keizer

  Sytse Keizer

  Sterkte Sjoerd met dyn herstel!

  View Article

Websponsors

Taxi van der Bles
Horeca Straatkaatsen Leeuwarden
Geert van Tuinen producties
Alfa Romeo Berlikum
Jansma Burdaard
Jaap Breman Schoonmaakgroothandel