Aanmelding Lanenkaatsen van start

Jan Braaksma
By Jan Braaksma april 10, 2022 11:36

Aanmelding Lanenkaatsen van start

Nog een kleine 2 maanden en dan is de 71e editie van het Lanenkaatsen weer los gebarsten met een mix van spanning, humor en sensatie. Dat op zich is al een heugelijk bericht naar twee jaar afwezigheid van dit mooie straatkaatsevenement in Harlingen. Op maandag 13 juni starten we weer met het bekende programma. De groepen 1. (11-17) 2. (18-35) 3. (36-49) en 7. (Dames 36 jaar en ouder) kaatsen hun eerste partij op maandag. De groepen 4. (50-59), 5. (Dames 11-35) 6. (60+) kaatsen hun openingspartijen op de dinsdag 14 juni.

Vanaf dit weekend (9/10 april) gaat de inschrijving weer van start. Het deelnameformulier op de website is dan weer geopend. Ook liggen de inschrijflijsten bij Kamsma weer klaar, dus alle mogelijkheden om er weer bij te zijn als deelnemer van deze lustrum editie. Je kunt dit jaar de betaling verrichten met Ideal. Aansluitend op de aanmelding heb je de mogelijkheid om een bankbetaling van 5 euro te verrichten. Als alternatief kun je nog steeds in de studio op de Lanen betalen, maar het is wellicht makkelijk om dit al via Ideal geregeld te hebben.

We zien dat de jongste groep 11-17 jaar weer goed in de lift zit de afgelopen jaren. We zijn heel blij met de vele jonge jongens en meisjes die de stap naar de Lanen durven te maken! Het jeugdkaatsproject op de scholen in de regio ligt hier zeker ten grondslag aan. De groepen 2. (18-35) en 5. (Dames 11-35) lopen traditioneel goed met veel deelnemers uit Harlingen en de wijde omstreken. De overige groepen zijn vaak wat kleiner, maar we hopen ook de “sportieve middenklasser” en de nog fitte “jong- en oldtimers” weer op de Lanen te zien als deelnemer. We hopen dit jaar ook weer de Siebo Homminga bokaal uit te reiken aan de koningin van groep 7 (Dames 36 jaar en ouder)

Na twee jaar afwezigheid is het even afwachten hoe het met de aanmelding zal verlopen. Een paar jaar stil stand helpt niet mee aan de conditie en vorm. Aan de nadere kant zitten kaatsers weer vol energie en motivatie om zich weer van de beste kant te laten zien op de Lanen. We zijn als comité zeer benieuwd hoe de aanmelding zich zal verhouden met 2019 toen er uiteindelijk bijna 350 kaatsers van de partij waren.

Het comité is al weer druk in voorbereiding om er een prachtige 71e editie van te maken! We zien jullie graag weer op de Lanen in juni!

 

Jan Braaksma
By Jan Braaksma april 10, 2022 11:36
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*

Websponsors

Frythermo vloerverwarming

Recente reacties

 • Liefhebber

  Liefhebber

  15 partoer, it is net best foar Jacob Klaver. Kost een protte tiid foar de club en dan mar een…

  View Article
 • Sjoerd Hofstee

  Sjoerd Hofstee

  Wat niisskjirrich om te lêzen dat ik in tik mei de mûlpûde hawn ha soe. Jan, do en alle oare…

  View Article
 • Hh

  Hh

  Moai stikje Jan , stiet 1 flaterke yn ûs heit Roel Hoekstra is berne yn 1922 dus wie hy 41…

  View Article

Websponsors

Taxi van der Bles
Horeca Straatkaatsen Leeuwarden
Geert van Tuinen producties
Alfa Romeo Berlikum
Jansma Burdaard
Jaap Breman Schoonmaakgroothandel