Trio Ilse Tuinenga wint generale Frouljus-PC

Jan Braaksma
By Jan Braaksma september 20, 2020 17:45

Trio Ilse Tuinenga wint generale Frouljus-PC

Het partuur van Ilse Tuinenga (Franeker), Margriet Bakker (Easterlittens) en Imke van der Leest (Easterein) is zondag in Goënga winnaar geworden van de op een na laatste vrije formatiewedstrijd van het seizoen 2020. In de finale werd revanche genomen voor het vroegtijdige verlies vorige week in Franeker. De formatie van Anna-Brecht Bruinsma (Leeuwarden), Anne Monfils (Groningen) en Harmke Siegersma (Berltsum) bleef nu op de helft staan. Op 5-3 en 6-2 viel de laatste slag. Het geweld kwam uit de eerste omloop tegen de Rode brigade van Nynke Sijbrandij. Het lot had hen in de eerste omloop samen gebracht en het werd een mooie partij waarin Ilse Tuinenga c.s. een 4-0 voorsprong nam. De rode brigade wist gelijk te komen maar het laatste antwoord was toch voor partuur Ilse Tuinenga. (5-4 en 6-2). Na Franeker een tweede tikkie!

De kleine premie was voor Serena Hovenga (Marsum), Amarins de Groot (Mantgum) en Aluca Bouma (Grou) door in de strijd om het derde geld met 5-3 en 6-4 te winnen van Andrea Kroes (Gauw), Sigrid de Jong (Blauwhuis) en Marije Hellinga (Deinum). 

Jan Braaksma
By Jan Braaksma september 20, 2020 17:45
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*

Websponsors

Frythermo vloerverwarming

Recente reacties

 • Huzumer

  Huzumer

  De krans voor Herrema was in Tzummarum!!!!

  View Article
 • Johan

  Johan

  Koos alsnog lokwinske met je benoeming als voorzitter., Johan van Seijst

  View Article
 • Ada

  Ada

  Beste schrijver van deze column, misschien de volgende wedstrijd een beetje genieten van al dat kaatsvolk dat op de been…

  View Article

Websponsors

Taxi van der Bles
Horeca Straatkaatsen Leeuwarden
Geert van Tuinen producties
Alfa Romeo Berlikum
Jansma Burdaard
Jaap Breman Schoonmaakgroothandel