De 170e PC: Wees erbij!

Jan Braaksma
By Jan Braaksma mei 3, 2023 10:37

De 170e PC: Wees erbij!

Op 2 augustus vindt de 170e PC plaats. Een dag waar topkaatsen centraal staat in een prachtige entourage van een rijke traditie. Niet voor niets is de PC het oudste sporttoernooi wereldwijd. De PC is bovendien een dag van het elkaar ontmoeten. Kortom, dé feestdag van Fryslân van het jaar, die u niet wilt missen: De dei is uzes!

1) Kaarten kunnen vanaf aanstaande zaterdag 6 mei om 10.00 uur digitaal besteld worden via www.pc-franeker.nl en via iDEAL afgerekend worden. De tickets worden direct na het afrekenen per e-mail toegestuurd en kunnen vervolgens uitgeprint worden. De tickets bevatten een barcode en worden bij de ingangen van It Sjûkelân gescand. Een barcode kan slechts eenmaal gescand worden. Na het scannen krijgen de bezoekers een polsbandje.

2) Voor de online kaartverkoop heeft de PC een nieuw systeem laten bouwen. Hiermee wordt beoogd dat tijdens de massale belangstelling op de eerste verkoopdag de transacties soepeler zullen gaan verlopen. Hoewel de werkwijze grotendeels hetzelfde blijft, zal het toch even wennen zijn. Gebruik bij voorkeur een laptop of een PC/desktop. Mobiele telefoons en tablets zijn minder geschikt.

3) Bezoekers die er de voorkeur aan geven kaarten niet digitaal te bestellen, kunnen op zaterdag 6 mei tussen 10.00 en 17.00 kaarten kopen bij het Keatsmuseum in Franeker. Deze kaarten kunnen contant of met een pinpas afgerekend worden. Het kopen van een PC-kaart is uiteraard een uitgelezen mogelijkheid om het Keatsmuseum te bezoeken.

4) Net als voorgaande jaren kan bij de online kaartverkoop op de tribunes en banken een plaats naar keuze gekocht worden. De Bogttribune bestaat uit banken. Alle andere tribunes zijn uitgerust met kuipstoeltjes.

 

 

Jan Braaksma
By Jan Braaksma mei 3, 2023 10:37
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*

Websponsors

Frythermo vloerverwarming

Recente reacties

 • PIeter Breuker

  PIeter Breuker

  Van Tuinen syn stikje oer Johannes Brandsma freget om nuansearring en taljochting en dan foaral oangeande dit stikje: 'De titel…

  View Article
 • Aha

  Aha

  Rare vergelijking. Kaatsen is een teamsport. Als bij voetbal bijvoorbeeld een speler in de WKfinale uitvalt wordt hij toch wereldkampioen.…

  View Article
 • Leendert van Wieren

  Leendert van Wieren

  Hallo Jan Toch even een reactie op Kweapraat 20. Ondergetekende vertelde bij de prijsuitreiking in Marsum, dat Teake er weer…

  View Article

Websponsors

Taxi van der Bles
Horeca Straatkaatsen Leeuwarden
Geert van Tuinen producties
Alfa Romeo Berlikum
Jansma Burdaard
Jaap Breman Schoonmaakgroothandel