Trio Peter van Zuiden laat zich niet verrassen op keats-off

Jan Braaksma
By Jan Braaksma juli 29, 2022 17:29

Trio Peter van Zuiden laat zich niet verrassen op keats-off

Peter van Zuiden, Kevin-Jordi Hiemstra en Gerben de Boer hebben zich als laatste partuur geplaatst voor de komende PC. In de keats-off waren achtereenvolgens Gerard de Vries, Mark Minnesma en Stefan van der Meer en Redmer Zaagemans, Wytze Wassenaar en Yannick Hielkema volstrekt kansloos.

Het partuur van Gerard de Vries mocht in de eerste partij heel even hopen op een stunt. Van Zuiden en De Boer gooiden wat te veel ballen buiten de lijnen maar toen Peter van Zuiden op 2-2 en 6-6 een zitbal plaatste was het snel gebeurd. Op 5-2 en 6-6 miste Gerard de Vries het perk. In de finale ging het nog sneller. Redmer Zaagemans, Wytze Wassenaar en Yannick Hielkema kwamen er totaal niet aan te pas. Een kwaadslag van Gerben de Boer op 3-0 en 6-6 leverde het partuur van Redmer Zaagemans het eerste en ook het laatste bordje op. Dat partuur kreeg nog maar 2 punten. Op 5-1 en 6-0 sloeg Gerben de Boer de kaats voorbij.

Uitslag keats-off

1. Peter van Zuiden, Kevin-Jordi Hiemstra en Gerben de Boer 2. Gerard de Vries, Mark Minnesma en Stefan van der Meer 5-2 en 6-6 3. Redmer Zaagemans, Wytze Wassenaar en Yannick Hielkema 4. Corné Tuinenga, Michel van der Veen en Hillebrand Visser 5-3 en 6-0. (Bijdrage Klaas Postma).


finale

1. Peter van Zuiden c.s 3. Redmer Zaagemans c.s. 5-1 en 6-0

Jan Braaksma
By Jan Braaksma juli 29, 2022 17:29
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*

Websponsors

Frythermo vloerverwarming

Recente reacties

 • Ada

  Ada

  Beste schrijver van deze column, misschien de volgende wedstrijd een beetje genieten van al dat kaatsvolk dat op de been…

  View Article
 • Johan van Seijst

  Johan van Seijst

  Harlingen een genot om daar te mogen kaatsen !!

  View Article
 • Sytse Keizer

  Sytse Keizer

  Sterkte Sjoerd met dyn herstel!

  View Article

Websponsors

Taxi van der Bles
Horeca Straatkaatsen Leeuwarden
Geert van Tuinen producties
Alfa Romeo Berlikum
Jansma Burdaard
Jaap Breman Schoonmaakgroothandel