De 169e PC: Wees erbij!

Jan Braaksma
By Jan Braaksma mei 1, 2022 10:22

De 169e PC: Wees erbij!

Op 3 augustus vindt de 169e PC plaats. Het ziet er naar uit dat we eindelijk weer eens een ‘normale’ PC gaan beleven. Zonder beperkingen! Een dag waar topkaatsen centraal staat in een prachtige entourage van een rijke traditie. Niet voor niets is de PC het oudste sporttoernooi wereldwijd. De PC is bovendien een dag van het elkaar ontmoeten. Kortom, dé feestdag van Fryslân van het jaar, die u niet wilt missen: De dei is uzes!

De kaartverkoop gaat op zaterdag 7 mei om 10.00 van start!

Kaarten kunnen vanaf zaterdag 7 mei 10.00 uur digitaal besteld worden via www.pc-franeker.nl en via iDEAL afgerekend worden. De tickets bevatten een barcode en worden bij de ingangen van It Sjûkelân gescand. Een barcode kan slechts eenmaal gescand worden. Na het scannen krijgen de bezoekers een polsbandje.

2) Voor de bezoekers die er de voorkeur aan geven kaarten niet digitaal te bestellen, kunnen vanaf 7 mei op iedere zaterdag tussen 13.00 en 17.00 kaarten kopen bij het Keatsmuseum in Franeker. Deze kaarten kunnen contant of met een pinpas afgerekend worden. Het kopen van een PC-kaart is uiteraard een uitgelezen mogelijkheid om het Keatsmuseum te bezoeken. Op 7 mei is het Keatsmuseum vanaf 10.00 uur geopend.

3) Net als voorgaande jaren kan bij de online kaartverkoop op de tribunes en banken een plaats naar keuze gekocht worden. De Bogttribune bestaat uit banken. Alle andere tribunes zijn uitgerust met kuipstoeltjes.

Jan Braaksma
By Jan Braaksma mei 1, 2022 10:22
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*

Websponsors

Frythermo vloerverwarming

Recente reacties

 • Aha

  Aha

  Rare vergelijking. Kaatsen is een teamsport. Als bij voetbal bijvoorbeeld een speler in de WKfinale uitvalt wordt hij toch wereldkampioen.…

  View Article
 • Leendert van Wieren

  Leendert van Wieren

  Hallo Jan Toch even een reactie op Kweapraat 20. Ondergetekende vertelde bij de prijsuitreiking in Marsum, dat Teake er weer…

  View Article
 • Wuboma

  Wuboma

  As in sporter net de einstreap hellet, dan kin hy dochs ek net winne? In hurddraver dy't fier foarleit, mar…

  View Article

Websponsors

Taxi van der Bles
Horeca Straatkaatsen Leeuwarden
Geert van Tuinen producties
Alfa Romeo Berlikum
Jansma Burdaard
Jaap Breman Schoonmaakgroothandel