Kaatsvereniging Jan Reitsma haalt op 16 augustus 2020 de heren hoofdklasse partij naar Reduzum

Jan Braaksma
By Jan Braaksma juli 20, 2020 21:19

Kaatsvereniging Jan Reitsma haalt op 16 augustus 2020 de heren hoofdklasse partij naar Reduzum

Kaatsvereniging Jan Reitsma uit Reduzum vult het gat op de kaatskalender voor de heren hoofdklasse op 16 augustus 2020. Het ontvangen van het elitekorps van de kaatssport is voor de kleine vereniging maar enthousiaste 116-jarige vereniging een primeur. Montage Markt Grou (Sjoerd de Boer) en Agriland Assurantieadvies (Wilco de Boer) maken dit gebeuren financieel mogelijk.

Covid 19 zorgde voor een grote scheuring in de toch al verkorte kaatskalender van 2020. Veel verenigingen gaven hun wedstrijden vooral hoofdklassewedstrijden terug. KV Jan Reitsma ziet dit juist als een kans om dit jaar ook eens de heren hoofdklasse het elitekorps van de kaatssport naar Reduzum te halen. Op 16 augustus 2020 is het zover. 10 partuur in vrije formatie staan dan op de lijst. Dat nadat vorig jaar tijdens het 115-jarige jubileum de dame hoofdklasse al langskwamen. Vanzelfsprekend wordt deze wedstrijd georganiseerd met inachtneming van de geldende corona-richtlijnen. Dat betekent ook een maximum van 250 personen als toeschouwer. De entree voor die toeschouwers is echter gratis!

Dit alles kan niet zonder geweldige sponsors. De broers Sjoerd en Wilco de Boer waren meteen enthousiast om deze kans te omarmen. Met hun bedrijven MontageMarkt Grou (Sjoerd, www.montagemarkt.nl) en Agriland Assurantieadvies (Wilco, www.agrilandassurantieadvies.nl) maken de broers De Boer dit sportieve festijn samen met de kaatsvereniging mogelijk. Een boppeslach voor de kaatssport maar in het bijzonder voor kv Jan Reitsma.

Jan Braaksma
By Jan Braaksma juli 20, 2020 21:19
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*

Websponsors

Frythermo vloerverwarming

Recente reacties

 • Pieter Klaas Goodijk

  Pieter Klaas Goodijk

  Ik ben pas bij de tandarts geweest, was duur genoeg. Maar ik kan het verhaal bijna niet geloven. Zij zijn…

  View Article
 • Johan van Seijst

  Johan van Seijst

  Geweldig dat omrop Fryslan nog zoveel aandacht aan het gebeuren van vandaag 29 juli 2020 besteed. Mooie interviews door Geert…

  View Article
 • Pieter Klaas Goodijk

  Pieter Klaas Goodijk

  Hoe is het mogelijk dat direkteur Hoekstra en H.B.-lid Kuperus met vakantie zijn gegaan. Juist nu er weer meer mogelijkheden…

  View Article

Websponsors

Taxi van der Bles
Horeca Straatkaatsen Leeuwarden
Geert van Tuinen producties
Alfa Romeo Berlikum
Jansma Burdaard
Jaap Breman Schoonmaakgroothandel