Manon Scheepstra koningin in Sexbierum

Jan Braaksma
By Jan Braaksma augustus 1, 2021 06:02

Manon Scheepstra koningin in Sexbierum

Het partuur van Nynke Sijbrandij, Manon Scheepstra en Marrit Zeinstra boekte zaterdag in Sexbierum alweer de vierde zege van dit ingekorte kaatsseizoen. In de finale werd met schone telegraaf gewonnen van Annet de Haan, Lotte Delgrosso en Annelien Broersma. De finale was een spel van kat en muis waarin de muis Annet de Haan c.s. met huid en haar werd opgepeuzeld. Het verschil tussen top en wat daar onder zit is gigantisch groot. De winnaar moest alleen strijd leveren in de halve finale toen de andere grootheid Ilse Tuinenga, Margriet Bakker en Sjanet Wijnia de tegenstander was. Ze zijn gelijkwaardig en de beslissing valt vaak op enkele bepalende slagen. Nu was trio Sijbrandij die aan het langste eind trok. Op 5-4 en 6-4 sloeg Manon Scheepstra boven. Trio Ilse Tuinenga pakte het derde geld met een 5-0 en 6-0 zege op Alette van Popta, Mintje Meintema en Miranda Scheffer. De dames troffen het dat zij van het beschutte veld in Sexbierum gebruik mochten maken. Dat scheelde met de opslag een slok op een borrel! Als het allemaal wel mocht vraagt nog te bezien omdat de heren hoofdklasse altijd op het hoofdveld moeten kaatsen met de daar aanwezige boarding.

Jan Braaksma
By Jan Braaksma augustus 1, 2021 06:02
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*

Websponsors

Frythermo vloerverwarming

Recente reacties

 • Sytse Keizer

  Sytse Keizer

  Sterkte Sjoerd met dyn herstel!

  View Article
 • Annemiek

  Annemiek

  Wat leuk dat Den Haag meedoet! :D

  View Article
 • Antina Houtsma

  Antina Houtsma

  Beste Jan, op it momint fan ferstjerren wie Johan noch 52 jier. En yn 1985 hat hy mei Mark Wever…

  View Article

Websponsors

Taxi van der Bles
Horeca Straatkaatsen Leeuwarden
Geert van Tuinen producties
Alfa Romeo Berlikum
Jansma Burdaard
Jaap Breman Schoonmaakgroothandel