De 171e PC: Wees erbij!

Jan Braaksma
Door Jan Braaksma april 30, 2024 07:58

De 171e PC: Wees erbij!

KAARTVERKOOP START OP ZATERDAG 4 MEI OM 10.00 UUR 1) Kaarten kunnen vanaf aanstaande zaterdag 4 mei om 10.00 uur digitaal besteld worden via www.pc-franeker.nl en via iDEAL afgerekend worden. Direct na het afrekenen krijgt u per e-mail een link toegestuurd waarmee de kaarten gedownload en vervolgens uitgeprint kunnen worden. De tickets bevatten een barcode en worden bij de ingangen van It Sjûkelân gescand. Een barcode kan slechts eenmaal gescand worden. Na het scannen krijgen de bezoekers een polsbandje.

2) Door de massale belangstelling voor kaarten bij de start van de online kaartverkoop, ontstonden in het verleden vaak vertragingen als gevolg van overbelasting van de servers. Zo ook vorig jaar. De PC vertrouwt erop dat dankzij doorgevoerde wijzigingen dit probleem nu verholpen is. Gebruik bij voorkeur een laptop of een PC/desktop. Mobiele telefoons en tablets zijn minder geschikt.

3) Bezoekers die er de voorkeur aan geven kaarten niet digitaal te bestellen, kunnen op zaterdag 4 mei tussen 10.00 en 17.00 kaarten kopen bij het Keatsmuseum in Franeker. Deze kaarten kunnen contant of met een pinpas afgerekend worden. Het kopen van een PC-kaart is uiteraard een uitgelezen mogelijkheid om het Keatsmuseum te bezoeken. Mocht het Kaatsmuseum 4 mei nog niet open zijn als gevolg van de plofkraak op 26 april, dan zal op de deur van het Kaatsmuseum en via social media een alternatieve locatie in de buurt gecommuniceerd worden.

4) Net als voorgaande jaren kan bij de online kaartverkoop op de tribunes en banken een plaats naar keuze gekocht worden. De Bogttribune bestaat uit banken. Alle andere tribunes zijn uitgerust met kuipstoeltjes.

Jan Braaksma
Door Jan Braaksma april 30, 2024 07:58
Schrijf een reactie

Geen Reacties

Nog Geen Reacties!

Laat me Je vertellen een triest verhaal ! Er zijn nog geen reacties, maar U kunt de eerste zijn om een reactie op dit artikel.

Schrijf een reactie
Bekijk opmerkingen

Schrijf een reactie

Uw e-mail adres zal niet worden gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*

*

Websponsors

Frythermo vloerverwarming

Recente reacties

  • Dirk Lei

    Dirk Lei

    Klaas Thomas is de naam van de kaatsvereniging van Anjum. Kaatsvereniging van Paesens-Moddergat heet Thomas Prins

    Bekijk Artikel
  • Liefhebber

    Liefhebber

    15 partoer, it is net best foar Jacob Klaver. Kost een protte tiid foar de club en dan mar een…

    Bekijk Artikel
  • Sjoerd Hofstee

    Sjoerd Hofstee

    Wat niisskjirrich om te lêzen dat ik in tik mei de mûlpûde hawn ha soe. Jan, do en alle oare…

    Bekijk Artikel

Websponsors

Taxi van der Bles
Horeca Straatkaatsen Leeuwarden
Geert van Tuinen producties
Alfa Romeo Berlikum
Jansma Burdaard
Jaap Breman Schoonmaakgroothandel