De 171e PC: Wees erbij!

Jan Braaksma
By Jan Braaksma april 30, 2024 07:58

De 171e PC: Wees erbij!

KAARTVERKOOP START OP ZATERDAG 4 MEI OM 10.00 UUR 1) Kaarten kunnen vanaf aanstaande zaterdag 4 mei om 10.00 uur digitaal besteld worden via www.pc-franeker.nl en via iDEAL afgerekend worden. Direct na het afrekenen krijgt u per e-mail een link toegestuurd waarmee de kaarten gedownload en vervolgens uitgeprint kunnen worden. De tickets bevatten een barcode en worden bij de ingangen van It Sjûkelân gescand. Een barcode kan slechts eenmaal gescand worden. Na het scannen krijgen de bezoekers een polsbandje.

2) Door de massale belangstelling voor kaarten bij de start van de online kaartverkoop, ontstonden in het verleden vaak vertragingen als gevolg van overbelasting van de servers. Zo ook vorig jaar. De PC vertrouwt erop dat dankzij doorgevoerde wijzigingen dit probleem nu verholpen is. Gebruik bij voorkeur een laptop of een PC/desktop. Mobiele telefoons en tablets zijn minder geschikt.

3) Bezoekers die er de voorkeur aan geven kaarten niet digitaal te bestellen, kunnen op zaterdag 4 mei tussen 10.00 en 17.00 kaarten kopen bij het Keatsmuseum in Franeker. Deze kaarten kunnen contant of met een pinpas afgerekend worden. Het kopen van een PC-kaart is uiteraard een uitgelezen mogelijkheid om het Keatsmuseum te bezoeken. Mocht het Kaatsmuseum 4 mei nog niet open zijn als gevolg van de plofkraak op 26 april, dan zal op de deur van het Kaatsmuseum en via social media een alternatieve locatie in de buurt gecommuniceerd worden.

4) Net als voorgaande jaren kan bij de online kaartverkoop op de tribunes en banken een plaats naar keuze gekocht worden. De Bogttribune bestaat uit banken. Alle andere tribunes zijn uitgerust met kuipstoeltjes.

Jan Braaksma
By Jan Braaksma april 30, 2024 07:58
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*

Websponsors

Frythermo vloerverwarming

Recente reacties

 • Liefhebber

  Liefhebber

  15 partoer, it is net best foar Jacob Klaver. Kost een protte tiid foar de club en dan mar een…

  View Article
 • Sjoerd Hofstee

  Sjoerd Hofstee

  Wat niisskjirrich om te lêzen dat ik in tik mei de mûlpûde hawn ha soe. Jan, do en alle oare…

  View Article
 • Hh

  Hh

  Moai stikje Jan , stiet 1 flaterke yn ûs heit Roel Hoekstra is berne yn 1922 dus wie hy 41…

  View Article

Websponsors

Taxi van der Bles
Horeca Straatkaatsen Leeuwarden
Geert van Tuinen producties
Alfa Romeo Berlikum
Jansma Burdaard
Jaap Breman Schoonmaakgroothandel