Trio Nynke Sijbrandij wint nipt in Wjelsryp

Jan Braaksma
By Jan Braaksma mei 16, 2022 06:57

Trio Nynke Sijbrandij wint nipt in Wjelsryp

De formatie van Nynke Sijbrandij, Manon Scheepstra en Marrit Zeinstra boekte in Wjelsryp op de vrije formatiewedstrijd voor de dames hoofdklasse de tweede zege van dit nog prille seizoen. In een spannende finale werd nipt gewonnen van het andere toppartuur van Ilse Tuinenga, Louise Krol en Sjanet Wijnia door een bovenslag van Manon Scheepstra op 5-4 en 6-4. Tot vier eersten gelijk zat er weinig licht tussen de twee top formaties daarna was de misser van Ilse Tuinenga op 4-4 en 6-6 die feitelijk voor de beslissing zorgde. In punten ontliepen de parturen elkaar als zo vaak weinig. 70 voor de winnaar en 68 voor de verliezer. Voor beide formaties was de weg naar de finale een van van weinig spannende momenten. Het was meer een kwestie van inpakken en wegwezen. Voor de winnaar was dat 5-0 en 6-4 en 5-2 en 6-0. Ils Tuinenga c.s. liet nog minder van de tegenstander heel en behaalde twee 5-0 en 6-4 en 5-0 en 6-2 zeges. Het is het verhaal van de laatste paar jaren. De derde prijs in Wjelsryp was voor de formatie van Anna Brecht Bruinsma, Anne Monfils en Jennie Terpstra door een 5-3 en 6-2 zege op Wybrig Bakker, Corrie Kroondijk en Fiera de Vries.

 

   

      

 

 

 

Jan Braaksma
By Jan Braaksma mei 16, 2022 06:57
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*

Websponsors

Frythermo vloerverwarming

Recente reacties

 • Sytse Keizer

  Sytse Keizer

  Sterkte Sjoerd met dyn herstel!

  View Article
 • Annemiek

  Annemiek

  Wat leuk dat Den Haag meedoet! :D

  View Article
 • Antina Houtsma

  Antina Houtsma

  Beste Jan, op it momint fan ferstjerren wie Johan noch 52 jier. En yn 1985 hat hy mei Mark Wever…

  View Article

Websponsors

Taxi van der Bles
Horeca Straatkaatsen Leeuwarden
Geert van Tuinen producties
Alfa Romeo Berlikum
Jansma Burdaard
Jaap Breman Schoonmaakgroothandel