Geacht Selskip Lid

Jan Braaksma
By Jan Braaksma juli 13, 2021 21:13

Geacht Selskip Lid

Na de Junioren-PC van vorig jaar pakken we dit jaar de draad weer met de FGD-Juniorencompetitie. De opzet van de competitie is vergelijkbaar met 2019. De wedstrijdkalender bevat drie juniorenpartijen: Bolsward, Leeuwarden en Wommels. De 24 kaatsers met de meeste punten worden uitgenodigd voor de finale, welke op vrijdag 30 juli verkaatst zal worden in de PC-arena op It Sjûkelân in Franeker. 

Voor de winnaars van de finale stelt FGD-lease, net als in 2019, lease-auto’s beschikbaar. Daarnaast is er een fraaie koningsprijs, een zilveren bal, beschikbaar gesteld door juwelier Kramer uit Franeker. De prijzen tijdens de reguliere partijen worden aangeboden door het PC-Selskip.

Aan de juniorencompetitie kunnen naast de kaatsers uit de juniorencategorie ook laatstejaars jongenskaatsers deelnemen. Voorwaarde is wel, dat bij een te grote aanmelding, kaatsers uit de junioren categorie voorrang hebben.

De competitiekalender ziet er als volgt uit:

Woensdag   14 juli – 15:30 – Bolsward
Vrijdag         16 juli – 16:30 – Leeuwarden
Vrijdag         23 juli – 16:30 – Wommels
Vrijdag         30 juli – 16:30 – Franeker in de PC entourage (finale)

Er wordt nog gekaatst zoals vele liefhebbers het graag zien, veel tussenspel, strijd en er worden veel kaatsen verkaatst. De deelname is voor de junioren kaatser alsmede de entree voor de toeschouwers altijd gratis.Wij nodigen u hierbij tevens uit om tijdens de PC, in de Bogt fan Guné, even samen te komen tussen 11:00 en 12:30 voor een kopje koffie en gebak. Op vertoon van uw Keatsklauw komt u binnen. We hopen u op één van de junioren partijen te mogen begroeten en anders op de PC dei zelf te ontmoeten.! 

Met vriendelijke groet, namens de PC,

PC Selskip komité,

Maaike Osinga

Nicole Houthuyse

Gert Jan Breman

Dirk Jan van der Woud

Jan Braaksma
By Jan Braaksma juli 13, 2021 21:13
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*

Websponsors

Frythermo vloerverwarming

Recente reacties

 • Ada

  Ada

  Beste schrijver van deze column, misschien de volgende wedstrijd een beetje genieten van al dat kaatsvolk dat op de been…

  View Article
 • Johan van Seijst

  Johan van Seijst

  Harlingen een genot om daar te mogen kaatsen !!

  View Article
 • Sytse Keizer

  Sytse Keizer

  Sterkte Sjoerd met dyn herstel!

  View Article

Websponsors

Taxi van der Bles
Horeca Straatkaatsen Leeuwarden
Geert van Tuinen producties
Alfa Romeo Berlikum
Jansma Burdaard
Jaap Breman Schoonmaakgroothandel