Boeren PC 2020

Jan Braaksma
By Jan Braaksma september 8, 2020 15:53

Boeren PC 2020

De voorbereidingen voor de Boeren PC 2020 waren al in volle gang toen de corona begon. Dan zit er maar één ding op. Stoppen, helaas. Maar daar was Rutte met versoepeling en dan begint het toch weer te kriebelen, kunnen we dan toch niet wat organiseren.

Het hele bestuur, op de app, bijelkaar geroepen hoe en wat kunnen we wel organiseren. Contact met KF Easterein om te kijken of zij het zien zitten. JA we kunnen toch wat organiseren, wel in een sobere vorm. De boeren en boerrinnen kun toch even van het erf om een Boeren PC te kaatsen.

Op 1 juli gaat de inschrijving open en op faceboek wat reclame gemaakt, het begint eigenlijk direct te lopen. Sponsoren worden op de hoogte gebracht, maar worden niet gevraagd om te sponseren, ook zij hebben een zware tijd.

Dan is het 4 september 2020. De Boeren PC kan worden gekaatst. 96 deelnemers zijn er en sponsoren die spontaan prijzen komen brengen of een financiele bijdarge leveren, het kan niet beter.

Het weer is prachtig, de nodige gevallen mm regen zijn alweer op gedroogd, de stemming is goed en iedereen houd zich aan de RIVM regels.Extra tenten zijn er, mocht het toch gaan regenen.

Na een kop koffie met gebak en een openingswoordje van de voorzitter kan er worden gekaatst op twee velden. De strooiprijzen worden links en rechts uitgedeeld, er wordt sportief gekaatst.

Aan het eind van de middag heeft iedereen drie partijen gekaatst en is het tijd om de balans op te maken. En de winnaar is  Annebeth de Jong van Easterein. Een van de 20 spelers die voor de eerste keer mee doet aan de Boeren PC.

Na de prijsuitreiking, met prijzen die aangeboden zijn door onze sponsoren, is het tijd  voor een borreltje. Volgend jaar hopen we weer op een Boeren PC met alles er op en er aan, dat alle sponsoren weer gezellig bij ons komen kijken en genieten van het buffet en de live muziek.

De datum 3 september 2021 kan alvast in de agenda worden geschreven voor de volgende Boeren PC. Iedereen bedankt en tot volgend jaar. (Tekst: Petra Miedema).

Jan Braaksma
By Jan Braaksma september 8, 2020 15:53
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*

Websponsors

Frythermo vloerverwarming

Recente reacties

 • Pieter Klaas Goodijk

  Pieter Klaas Goodijk

  Mijn jongensjaren komen in Memorian Dirk van der Zee weer voorbij. Inderdaad Kees Nanings, de schoonvader van Jan Faber uit…

  View Article
 • Jasper

  Jasper

  Beste Jan! Wat een skande dat de bern de tillegraaf net goed bij halde! Dit kin natuurlijk echt net bij…

  View Article
 • Bestuur LKC Sonnenborgh

  Bestuur LKC Sonnenborgh

  LKC Sonnenborgh heeft vanaf augustus bij de KNKB aangegeven bereid te zijn de dames hoofdklasse Oldehove partij op zaterdag 19…

  View Article

Websponsors

Taxi van der Bles
Horeca Straatkaatsen Leeuwarden
Geert van Tuinen producties
Alfa Romeo Berlikum
Jansma Burdaard
Jaap Breman Schoonmaakgroothandel